Services

Bij Holland2Stay stelt het team alles in werking om bewoners een prettige, schone en veilige woonomgeving te bieden. Alle woningen verkeren in perfecte staat en zijn voorzien van een luxe eigen keuken, een eigen badkamer en soms ook een eigen berging. De meeste woningen zijn volledig gemeubileerd inclusief flatscreen TV en voorzien van een volledige inventarisatie: de woningen zijn zo te betrekken is.

Eventuele problemen worden altijd zo snel mogelijk opgelost, daar laat het team zich op voorstaan. Goed beheer doe je niet alleen vanachter de computer. Onze medewerkers zijn gemakkelijk te benaderen en zeer regelmatig in de panden te vinden. Zo weten we wat er speelt en kan er snel geschakeld worden.

Voor alle locaties gelden in ieder geval de volgende services:

  • Schoonmaak van de centrale ruimtes; een schone woonomgeving is onze prioriteit
  • Voldoende fietsenstallingen
  • Snelle service bij reparatie of vervangen van inboedel
  • High speed internet
  • Camera-systeem voor extra veiligheid
  • Op een aantal locaties is een parkeerplaats te huur die schoon wordt gehouden

 

Huurtoeslag
Als je in Nederland een woning huurt, heb je mogelijk recht op huurtoeslag. Ook buitenlandse kenniswerkers en internationale studenten kunnen hiervoor in aanmerking komen. Met huurtoeslag worden de huurprijzen nog aantrekkelijker omdat je een aanzienlijke tegemoetkoming in de kosten kunt krijgen. Holland2Stay verzorgt voor jou de aanvraag huurtoeslag, mits dat natuurlijk mogelijk is, je aan de voorwaarden voldoet én je hebt getekend voor een woning van Holland2Stay.

Wat is huurtoeslag?
Voor mensen met een relatief laag inkomen zijn de meeste huurprijzen te hoog in verhouding tot wat ze verdienen. De Belastingdienst kent huurtoeslag toe, zodat deze woningen betaalbaar worden. Veel studenten behoren tot de groep met een laag inkomen.

Holland2Stay service:

  • Holland2Stay stelt jou de juiste vragen om te bepalen of je aan de voorwaarden voor huurtoeslag voldoet.
  • Holland2Stay ondersteunt je bij het verzamelen van de juiste gegevens.
  • Holland2Stay helpt je met het doen van je aanvraag bij de Belastingdienst. 

Mocht er geen huurtoeslag worden toegekend aan huurder door de overheid, dan is Holland2Stay niet verantwoordelijk voor deze uitkomst. Er kan in dit geval geen compensatie worden opgeëist door huurder bij Holland2stay.